Oude Kerk, Markt 9b, 3901 DM  Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Oude Kerk.

Marktnieuws

Marktnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief / de zondagsbrief van de Oude Kerk. Dit Marktnieuws wordt wekelijks aan de kerkdeur uitgedeeld en kan ook digitaal ontvangen worden. Aanvragen voor het digitaal ontvangen van Marktnieuws kan alleen door ingeschreven leden van de wijkgemeente (conform de AVG). U kunt onderstaand aanmeldingsformulier invullen. Met uw gegevens gaan wij zorgvuldig om. We gebruiken deze gegevens alleen voor communicatie binnen onze wijkgemeente. Heeft u vragen, geef het door aan: communicatie@kerkopdemarkt.nl.

Afmeldingen kunnen via onderstaand formulier ten allen tijd doorgegeven worden door in het onderwerp achter Marktnieuws de tekst "afmelden" in te toetsen. Uw gegevens zullen dan verwijderd worden.

 

Wilt u zich aanmelden of afmelden voor onze digitale marktnieuws?

Dat kan! Vul in onderstaand formulier uw gegevens in, en u ontvangt het marktnieuws via e-mail indien u aan onze aanvraagregels voldoet. Voor afmelding vult u achter Marktnieuws in het onderwerp de tekst "afmelden" in en uw gegevens worden verwijderd en u ontvangt het marktnieuws niet meer.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

OUDE kerk

Markt 9b
3901 DM Veenendaal
Tel. 0318 551690
Route berekenen

Oude Kerk Veenendaal
 

Volg ons op:

Actueel

Klik op een nieuwsartikel of kies voor het volledig overzicht.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: