Oude Kerk, Markt 9b, 3901 DM  Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Oude Kerk.

Nieuwe kerkopdemarkt app

Nieuwe kerkopdemarkt app

Lancering wijkapp!

Onze wijkgemeente heeft vanaf nu een eigen Kerk op de Markt-app. Een handig middel om snel informatie te delen.

De app heeft onder meer de functie van een digitaal gezichten-boek. Wie is wie? Maar er is ook een agenda waarin alle gemeenteactiviteiten worden vermeld. Verder zijn er diverse groepen, bijvoorbeeld voor de bijbelklas, de gebedskring, de Vakantiebijbelweek of de Gemeentefair. Binnen een groep kunnen berichten worden geplaatst waarop kan worden gereageerd. Is een groep er nog niet? Dan kan die snel en eenvoudig worden aangemaakt. Verder worden er bijvoorbeeld namens de kerkenraad algemene berichten geplaatst. Ook kunnen er foto's en video's (van activiteiten) worden gedeeld.

Nieuwsgierig? De app kan worden gedownload in de stores van Google Play en Apple App. Zoek op “Oude Kerk Veenendaal”. U kunt ook de QR-code scannen (zie onderaan deze pagina).

Na het downloaden moet u/jij zich eenmalig aanmelden. De beheerder zal zo snel mogelijk toegang geven tot de app. Daarmee zorgen we ervoor dat we voldoen aan de privacy-eisen en dat alleen gemeenteleden de app gebruiken.

Geen smartphone, wel een tablet? Geen probleem, de app werkt ook op tablets. Een stap voor stap uitleg kunt u/jij vinden op https://www.donkeymobile.app/de-app-in-gebruik. Verder bevat de app een groep met tips/tricks.

Welkom op de Kerk op de Markt-app!

Bij het scannen van onderstaande QR-code zal er altijd een advertentie verschijnen. Deze negeren en de link http://onelink.to/8g8j4d aanklikken.

Op Iphone en Smartphone kan direct op volgende link gedrukt worden: Installeren kerk op de markt app

                                                                                     

 

Naar overzicht

Geplaatst door:

Bert van Geerenstein

Datum:

19 mei 2021

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: