Oude Kerk, Markt 9b, 3901 DM  Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Oude Kerk.

Marktnieuws

Marktnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief van de Oude Kerk. Dit marktnieuws wordt wekelijks aan de kerkdeur uitgedeeld. Dit marktnieuws is ook digitaal via e-mail te ontvangen, vooral ook bedoeld voor hen die niet in de gelegenheid zijn naar de kerk te komen. Aanmelding voor leden en adspirantleden kan via het onderstaand aanmeldingsformulier, waarmee u bij volledige invulling ook toestemming geeft voor toezending van dit marktnieuws, in lijn met de privacy wetgeving.

Met uw gegevens gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We gebruiken deze gegevens alleen voor communicatie binnen onze wijkgemeente. Heeft u vragen, geef het door aan: communicatie@kerkopdemarkt.nl.

Afmeldingen kunnen via onderstaand formulier ten allen tijd doorgegeven worden door in het onderwerp achter Marktnieuws de tekst "afmelden" in te toetsen. Uw gegevens zullen dan verwijderd worden.

 

Wilt u zich aanmelden of afmelden voor onze digitale marktnieuws?

Dat kan! Vul in onderstaand formulier uw gegevens in, en u ontvangt het marktnieuws via e-mail indien u aan onze aanvraagregels voldoet. Voor afmelding vult u achter Marktnieuws in het onderwerp de tekst "afmelden" in en uw gegevens worden verwijderd en u ontvangt het marktnieuws niet meer.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

OUDE kerk

Markt 9b
3901 DM Veenendaal
Tel. 0318 551690
Route berekenen

Oude Kerk Veenendaal
 

Volg ons op:

Actueel

Klik op een nieuwsartikel of kies voor het volledig overzicht.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: