Oude Kerk, Markt 9b, 3901 DM  Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Oude Kerk.

Liturgie

In verband met privacywetgeving zullen de liturgie├źn van speciale diensten zoals doopdiensten, belijdenisdiensten e.d. per 1 mei 2018 niet meer beschikbaar zijn via de website van de Hervormde gemeente. Deze liturgie├źn zijn ook digitaal via e-mail te ontvangen, vooral ook bedoeld voor hen die niet in de gelegenheid zijn naar de kerk te komen. Voor de volledigheid: geef ook uw naam, adres en telefoonnummers (inclusief 06) door. De papieren versie blijft natuurlijk bestaan. Aanmelding voor leden en adspirantleden kan via het onderstaand aanmeldingsformulier, waarmee u bij volledige invulling ook toestemming geeft voor toezending van de liturgie, in lijn met de privacy wetgeving.

Met uw gegevens gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We gebruiken deze gegevens alleen voor communicatie binnen onze wijkgemeente. Heeft u vragen, geef het door aan: communicatie@kerkopdemarkt.nl.

Afmeldingen kunnen via onderstaand formulier ten allen tijd doorgegeven worden door in het onderwerp achter Liturgie de tekst "afmelden" in te toetsen. Uw gegevens zullen dan verwijderd worden.

Wilt u zich aanmelden of afmelden voor onze digitale liturgie?

Dat kan! Vul in onderstaand formulier uw gegevens in, en u ontvangt de liturgie voor speciale diensten via e-mail. Bij afmelding vult u achter Liturgie in het onderwerp de tekst "afmelden" in.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

OUDE kerk

Markt 9b
3901 DM Veenendaal
Tel. 0318 551690
Route berekenen

Oude Kerk Veenendaal
 

Volg ons op:

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: